Mennyire kell sokat dolgozni a munkahelyeden es mit dolgozol? Pl.8-bol 4-et dolgozom komolyan,4 orat azt csinalok amit akarok, rendszergazda vagyok kozepes cegnel 🙂
Az egy pelda volt bakker. Nem ezt dolgozom.
Azokat a munkakat keresem, ahol lehet olvasni munka kozben, csak mar maskepp fogalmazom meg, mert senki nem valaszolt az elso kerdesemre.
Amugy meg miert huzod fel magad ennyire?
Meg ha ezt is dolgoznam, akkor se ertem, hogy miert ne lehetne leirni?
Pincer az szornyu allos munka. A testveremtol tudtam meg, hogy nem ulhetnek le. Szerintem orbitalis hulyeseg es archaikus. Talan a 18. szazadban a nagyuraknak fontos volt, hogy a pincer alljon a laban vigyazallasban, de a mai vilagban szerintem siman lehetne oket engedni leulni,
Etkezoreszbe kamerak es ha valaki int, akkor felall es megy. Vagy magas szek, amin pult moge lehet ulni. Vagy akar hivogomb, mint a Yo Suhiban running sushi es gombbal hivod a pincert. Kicsit unnepeljuk mar a modern technologiat.
Ha lenne ettermem nalunk ulnenek a pincerek, mit kinozzam oket. Valoszinuleg boldogabbak is lennenek az en alkalmazottaim, energikusabbak, es jobban maradnanak az en ettermemben mert emberseges a munka. De mit tudok en errol, biztos jobb a munkamoralnak ha a 10. ora vegere hulla a dolgozo es a hatara se kivan meg 2 asztalt kiszolgalni.
Ertem es igen mindenki mast szeret.
Mi az a masodik munka amirol irtal?
Engem konkretan olyan munka erdekel, ahol lehet kozben olvasni/tanulni.
Komolyan, nem unod még ezeket a naplopós álláskereső kérdéseket?
Menj prostinak, vagy az állami szférába aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!