Közigazgatás szervező diploma tényleg olyan széleskörű tudást ad ami a legkeresettebb képzettséggé teszi?
Sajnos ez így van, ahogy a többiek írják.
Ez a végzettség nem nyitja, hanem zárja előtted az ajtókat a versenyszférában, méghozzá légmentesen...
Bárcsak engem is figyelmeztetett volna valaki, amikor annak idején elkezdtem ezt tanulni.
Hiába tanultunk sokféle tárgyat, nem csak közigest, nem lettünk tőle például közgazdászok. (Versenyszférában ezerszer előbb vesznek fel akármilyen közgazdászt, mint egy államigazgatási diplomást.)
A közigszerv elődszakja az igazgatásszervező volt, azzal talán egy kicsit jobbak voltak az esélyek, de mióta a közigszerv szakot akkreditálták helyette, azóta már a diploma neve is ellenszenvet vált ki a versenyszférában a munkáltatóknál. (Tapasztalatból mondom.)
Otthon nem és én is kerülném.
Hollandiában a versenysférában használható, sok helyre pénzügyes/közgáz vagy állam igazgatásos diplomát kérnek.
Ezel leginkább valami lightos pénzüggyel kapcsolatos munkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!