Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire számítsak a Bosch-os...

Mire számítsak a Bosch-os interjún?

Figyelt kérdés

Bosch-hoz hivatott vagyok egy interjúra, adminisztrációs munkakörre, de mégis felsőfokú végzettséget kérnek meg még jó pár dolgot. Beszerzés terén vagyok gyakornok, így nagyon sok feladat hasonló lenne.

Mire számítsak az interjún náluk? Fizetésre telefonban bruttó 385-öt mondtam, de ha még egyszer rákérdeznek akkor inkább egy intervallumot mondanék. Bárkinek tapasztalata van a cégről és nem mérnökként irodán milyen kezdőbérre lehet számítani?

2020. febr. 20. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Melyik Bosch? Hol van helyileg? Mert van pl Miskolcon, Hatvanban, meg Budapesten is, amiről tudok, valószínűleg nem egyforma bérszínvonallal.
2020. febr. 20. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Budapesti telephelyről lenne szó.
2020. febr. 20. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!