Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit választanátok és miért?

Ti mit választanátok és miért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel lehetne esélyetek 2 helyen dolgozni.

Az egyik cég havonta 250-et tud ajánlani nettóba minden pótlékkal együtt, viszont cserébe olyan munkát végezhetnél amit szíved szerint csinálsz és normális munkakörülmények vannak biztosítva.

A másik cég havi nettó 300-350-et ajánl viszont kevésbé fényesek a körülmények ráadásul ez iránt a munka iránt közömbös vagy és nem végeznéd olyan szívesen mint az előzőt.

Tehát szívedre hallgatsz inkább vagy reálisan veszed figyelembe a dolgokat és inkább vagy boldogtalan a munkádba, csak keress jól?

Hamarosan ki leszek téve hasonló helyzetnek azért kérdezem.

2020. febr. 17. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Én is jártam be évekig gyomorideggel, minden nap.

Reggelente szó szerint hányingerem volt, éveken át. Az idegtől.

A főnököm miatt.

Kikészít, mindenhogy. A munkán kívül is ott jár a fejedben, nem tudod kitörölni az agyadból.

Ilyesmiről szólnak a hétfős mémek, biztos mindenki látott már ilyeneket facebook-on, az életedet odaadnád, csak legyen már péntek.

Ezzel szemben volt egy olyan időszak is, amikor nem azt vártam, hogy péntek legyen, hanem hogy mikor lesz már hétfő, mikor mehetek újra dolgozni. Ezt a kollégák miatt. Mikor jó hangulat van odabent, az mindent visz. Többet jelent a pénznél is, persze csak ha nem kenyérre kell.

2020. febr. 17. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Egy családban egy kenyérkereső teheti meg, hogy kevesebbért, de álommunkát csinál. Nálunk a férjem volt, én meg elmentem multis rabszolgának, csomó pénzért. Te egyedül vagy, nyugodtan csinálhatod azt, amit élvezel.
2020. febr. 17. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:
85%

Gondolkozás nélkül az első.

Még ha kétszeresét-háromszorosát ajánlaná a másik hely, elgondolkoznék, de így biztosan nem szenvednék egy rossz munkahelyen.

2020. febr. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!