30 évesen mi az a nettó bér, amivel elégedett lennél/lettél volna?
Figyelt kérdés
Most 285 ezret keresek 5 év tapasztalattal egy vidéki keleti kisvárosban.2020. febr. 10. 20:10
1/14 anonim válasza:
Kint az Osztrákoknál 1500-1600 € 7 éves péktapasztalattal..
2/14 anonim válasza:
nettó 250e-el elégedett lennék csoportvezetőként... úgy, hogy 25 ember tartozik alám, angolul kell az ügyfelekkel tartanom a kapcsolatot és el vagyok számoltatva a napi 8 órám minden percével.
(nem, nem ad ennyit a jelenlegi multi, aminél vagyok Pest megyében)
3/14 anonim válasza:
Hat, en eleg anyagias vagyok, itba dolgozok, es tenyleg mindent megteszek hogy tobbet keressek. 30 eves koromra realisnak tartom a br 1.5 misit.
4/14 anonim válasza:
Most keresek nettó 230ezret, én ezzel is elégedett vagyok, 3 év múlva nettó 290 ezerrel lennék elégedett.
5/14 anonim válasza:
Éppen ma vagyok 37 éves, nettó 300-zal elégedett lennék.
6/14 anonim válasza:
Nem szabad kapzsinak lenni. Az ember nem pénzért dolgozik, hanem az innovációért és az áldozatok segítéséért. Lásd Árvai Péter, a Prezi vezérigazgatója. Nem a pénz hajtja, hanem az, hogy meleg és hogy a többi meleget is megfelelő sajnálat érje.
28 / F / 530 nettó
7/14 anonim válasza:
200 nettó egyműszakos irodai munkával (és nem gyárban, 3 műszakban robotolva), szerencsére sikerült pár 10 ezer Ft-tal felül is teljesíteni
8/14 anonim válasza:
Nettó 360 körül kerestem 30 évesen, most 33 évesen 430 körül. Akkor is elégedett voltam, meg most is, de persze minél több, annál jobb.
9/14 anonim válasza:
26 évesen keresek nettó 285 ezret, 30 évesen nettó 500 ezerrel leszek elégedett
10/14 anonim válasza:
Egészség
Az ami számít és egy társ az Életben
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!