Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző OKJ-val el lehet helyezkedni?
2 nyelvvizsgával (közép ill. felső)
Csak valós tapasztalat érdekel!
Hurráoptimisták: "2 nyelvvel biztosan..."
Pesszimisták: "OKJ? Ugynamá!"
Valamint ötletelők válaszára nem vagyok kíváncsi!
Eseteleg még érdekel milyen könnyen megszerezhető diploma passzolna pluszba ehhez a területhez, valami light-os képzés csak hogy meglegyen a "papír".
MInt látod, targoncás szinten el.
Ha inkább irodai munkában gondolkozol, akkor raktári adminisztrátor pozíció is bőven van, azokban is lehet gondolkozni gyenge nyelvtudással is. Ha ennél feljebb akarsz jutni (fuvarszervező, beszerző stb.) akkor már nem az OKJ, hanem a nyelvtudás lesz a szűk keresztmetszet. Legalább angolul olyan szinten kell beszélned, hogy írásban és telefonon is megértesd magad bármilyen akcentust beszélővel.
Nekem OkJ logisztikai es szállítmányozási ügyintézőm van és el lehet vele helyezkedni. Plusz targis jogsi is, jelenleg az angol középfokra i7edzek magántanárral és én is ilyen helyet fogok keresni. Előző munkahelyemen (heves megye) 1 évet voltam, ott egy logisztikusnak 140eFt ot adtak úgy hogy nem volt nyelvvizsgája... Nekem is ugyan ennyit közben nekem raktári adminisztrátor pozícióm volt, kamiont rakodtam, pakoltam a raktárban és azt nem mondták fogd meg a kolbászom... De Pest és környékén 270-300netto a pénz ami sztem nagyon jó, ahhoz képest hogy most kapok annyit 3 műszakban, éjszakával....
Ha 2 nyelvet is tudsz kérdező akkor nyugatabb fele is mehetsz mert ott már 2 nyelv az előny, 100% hogy találsz állást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!