Dolgozik valaki teljesen Home Office-ban alkalmazottként?
6 órában, de igen.
Levelekre válaszolok, ha sok van, akkor ledolgozom. Ha kevesebb, akkor sem léphetek le, csak teszek-veszek idehaza, és ha jön valami, akkor megválaszolom.
Én is dolgoztam egy ideig full home office-ban, de én meg pont azt vettem észre, hogy még rosszabb a morálom, mint az irodában. Az irodában felállok óránként (szerintem annyi időnként kb kell is, ha egy percre, akkor 1 percre), míg otthon óránként többször. :D
Ok, hogy közben kaját rendeltem, ebéd után elmosogattam; "munkaidőben" mostam, mert ezek olyan dolgok, amikre egyébként is időt kellene szánnom.
Viszont ezeket leszámítva is úgy vettem észre, hogy valahogy nagyon elhúzom az időt. Amikor szigorúan néztem, dolgoztam vagy reggel 9-től délután 7-ig, ami elvileg 10 óra és nem túlzok, ebből 7 volt az effektív munka.
Havi 80 órában voltam, első hónapban ledolgoztam, második hónapban önhibámon kívül nem.
Amúgy a reggeli készülődés és a tömegközlekedés nem hiányzott, ahogyan az se, hogy mindennap órákon át "félig idegen" emberek között legyek. Én rettentően szeretem és igénylem az egyedüllétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!