Van olyan diákmunka ahol tanárokat lehet lebuktatni adóznak-e a magán órák után? A nav indíthatna ilyet.
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 18:23
2/10 anonim válasza:
Szerencsére nincs.
Ezzel a diákokkal szúrsz ki, mert majd emelkednek az árak.
3/10 anonim válasza:
egyebkent is kovetkezo ev majusig kvara raer bevallani...... kulonben meg ra es az adohatosagra tartozik
4/10 A kérdező kommentje:
Ennyi telik a tanaroktol hogy vernek a torvenytisztelo allampolgarokat?
2020. febr. 6. 19:11
5/10 anonim válasza:
Még mindig itt tartasz te gyerek? Elég eseménytelen életed lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
Neked is hogy engem olvasol.
2020. febr. 6. 20:45
7/10 anonim válasza:
Bármikor tehetsz bejelentést a navnál. Ha ez a legjobb hobbid, amit ki tudsz magadnak találni, csináld. Vannak, akin állatkínzókra, vagy titkos nácikra vadásznak... Te viszont fekete magántanárokra.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rasszista.
2020. febr. 7. 01:17
9/10 anonim válasza:
Szerintem inkább olyan diákmunka kellene ami gyakorikerdesek.hu-n szűri a pszichopata és troll kérdéseket.
Rendkívül nagy igény lenne rá....
10/10 anonim válasza:
Egy teljes állásban dolgozó fiatal tanár havi 140 ezret keres, ez a garantált bérminimum, ennyit minden szakmunkásnak is meg kell adni. Tanárnak nincs cafeteria, semmi plusz juttatás. Van pofád így tőlük sajnálni a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!