Mennyit keres most 2020-ban egy árufeltöltő Tescoban illetve Auchanban nettó, hol több a fizu esetleg?
Auchan:
-kezdő bruttóbér 240.000Ft /hó+ müszakpótlék kb.10-15% ez a délutános,éjszakás és a vasárnapok számától függ
+ 9 Ft/Km bejárási támogatás
+ 5.000 Ft/hó kafetéria
+ negyedéves prémium (ha teljesülnek a tervek,de ez csak az első fél év után kapható)
+ évente 1 MFt Auchanos vásárlásra 5 százalék kedvezmény
+ kedvezményes sportolási kedvezmény és mobil csomag kedvezmény
+ ingyenes életbiztosítás
+ munkaruha
Az Auchannál legjobb ismereteim szerint üzletenként eltér amúgy a fizetés. Én dolgoztam 2017-ben fél éven át náluk, akkor az elkeserítő nettó 125 ezernél többet egyszer sem vittem haza, de hallottunk akkor mindenféle pletykákat, hogy bezzeg a miskolciak mennyivel többet kapnak, bezzeg a budakalásziak ugyanezért a melóért mennyit visznek haza... Na de a lényeg, hogy nemrégiben találkoztam egy volt kollégával, mondta, hogy már nem bírta a körülményeket és ő is eljött még valamikor tavaly novemberben. Kíváncsiságból rákérdeztem: "nem akarok a zsebedben turkálni, én is megmondom neked nagyon szívesen, hogy itt mennyit keresek, de áruld már el: volt valami emelés, amióta letipliztem?". És ő bizony azt mondta nekem, 6 év munkaviszony után sem volt soha több a fizetése nettó 150-nél. És ebben benne volt emlékeim szerint egy éjszakai leltár is, illetve csomó délutános és vasárnapi pótlék.
A Tesco sem fizet túlzottan jól, de ott talán jobbak a körülmények. Arról konkrétumot nem tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!