21 vagyok és csak 1 oldal az önéletrajzom, van esély hogy felvegyenek bárhova?
Vannak munkakörök ahol 1 max 2 oldal.
És vannak ahol valóban számítanak a részletek is (vezetők, speciális területek stb.)
Nekem csak sz egy oldal, hogy milyen képzettségeim vannak, és mind releváns. Benne vannak a munkahelyeim és mióta vállalkozok a projektjeim.
Aki szerint 15-20-30 év releváns szakmai tapasztalat belefér egy oldalba az szimplán nem olyan körökben mozog, ahol a munkahelyek listáján kívül számít bármi 🙄
Sőt, az én önéletrajzom most még wordben készül, de közben csinálom egy grafikai programban az új verziót és a mostani is színes.
21 évesen még elmegy egy oldal, de mint írtam mivel mással nem tud kitünni, mint a skillekkel, amit vizuálisan, grafikonokon megjelenítve legalább emlékezetes lenne az önéletrajza.
Le lehet pontozni, de az önéletrajznak nem az a lényege, hogy minden ki legyen benne részletezve. Az legyen benne ami releváns, vázlatosan, kulcsszavakkal.
Senki nem akar oldalakat olvasni. Aki érdekes, annak elolvassák a motivációs levelét, ahol kirészletezheti, hogy a millió meg egy munkahelyéből és végzettségéből melyik a valóban releváns.
Egyáltalán nem előny általában, ha valaki halmozza az irreleváns végzettségeket, vagy éppen évről évre munkahelyet vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!