Lenne esély pert nyerni?
Figyelt kérdés
Részt vettem egy modell tanfolyamon ami 250.000 Ft ba került. Szerződést is írtunk amiben menne van egy portfólió fotózás és ha jól emlékszem még egy fotó bővítés is. Nos a fotózás megvolt, HÉT hónappal ezelőtt. (Fotózástól kezdve egy évig vállalnak menedzselést a szerződés szerint) 2-3 hetet mondtak amíg megkapom a fényképeket mert nem egyedül voltam és még retusálják is. A képeket azóta sem kaptam meg kb 3 szor írtam a “cégnek” hogy mi van a képekkel, de még csak nem is válaszolnak ( ez 1 hónapja történt nagyjából) megéri ezzel rendőrségre menni? Mert azért ez nem kis pénz!2020. jan. 28. 15:48
1/2 anonim válasza:
Követeld vissza tőlük az összeget 72 óra alatt számlaszámra , minden bizonyítekkal keress fel közjegyzőt intezzen fizetesi meghagyást ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!