Ügyfélszolgálati referens, ez a pozíció mit foglal magába és mennyit lehet vele keresni, mert erre szeretnék jelentkezni!?
Figyelt kérdés
Ha valaki ilyen pozícióban dolgozik az lenne a legnagyobb segítség:)2010. júl. 22. 12:42
1/7 anonim válasza:
Ez a munkakör általában az ügyfélszolgálati teendők ellátásával, adminisztrációs munkákkal függ össze. Bár nem tudom milyen jellegben végeznéd, de a nevéből ítélve valamelyik áruház. Ha így van akkor selejt/hibás termék, garancia jegyek kiadásával/érvényesítésével is kell foglalkozni. Valamint ehhez nem árt ha nyugodt és lelkileg biztos személyiség vagy, mivel te képviseled az áruházat a vásárló felé, és ha a vevő mérges a cégre, azt a ügyfélszolgálatosokon tölti ki. Ha esetleg telefonos munkakör, akkor az ott beérkező problémákra kell megoldást találnod azonnal. Itt is számtalan lehetőség van mobil szolgáltatónál vagy baknál dolgozol e..stb
2/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. A next consulting hírdeti általában. Nem tudod tól-ig mennyit lehet vele keresni kb?
2010. júl. 23. 13:23
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ez sok dologtól függ. Keresetek régiónként változnak, Bp többet lehet kapni, illetve még a nyugati régió. Keleti országrészben már kevesebb. Az sem mindegy, melyik áruházhoz mennél. Melyik áruházhoz? Tesco nagyon rossz, még a Cora illetve a Auchan ami jobban fizet. Nagyon változó, de kb 110-120 bruttó, szóval pótlékkal olyan 100 ezer környéke +- ez meg az:)
4/7 A kérdező kommentje:
hiába kértem infót, nem írtak hogy hova küldenének. jelentkeztem és várom a válaszukat.
Nekem nettó 90-120 ig mondták hogy Pesten lehet kapni. de azt megírtam hogy amíg nem tudom mi-hol addig nem tudok fizetést mondani.
2010. júl. 26. 15:06
5/7 anonim válasza:
A telefonos értékesítőt is hívják így!
6/7 anonim válasza:
Szia!
Látom, hogy már régi a kérdés, de hátha valakinek segíthet még:
Én energiaszolgáltató vállalatnál voltam ügyfélkapcsolati referens néven ügyfélszolgálatos, hibabejelentéseket fogadtam, küldtem ki rá szerelőket, illetve számlázással kapcsolatos teendőket végeztem, tájékoztattam róla az ügyfeleket.
Általában az ügyfélszolgálatot hívják így.
7/7 anonim válasza:
Bocsi az offért! Az utolsótól kérdezem (remélem olvasod), hogy az E-onnál (gondolom az volt, ahol dolgoztál :) ), mennyit lehet egy ilyen munkakörben keresni és mik a feltételek, hogy valaki ilyen munkára jelentkezzen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!