Mondtok olyan appot, ahol a kiadásaim bevételeim egyedileg elnevezhetem és megjegyzést írhatok a kiadásokhoz?
#11: de miért?
Mi nem rég kezdtük (év elején) és excelben.
Ha csak a sorokra nézek elég átláthatatlan már most, de az összesített lapon szépen látszik mennyit költöttünk élelmiszerre vagy rezsire stb
Felírjuk dátumot, összeget, kategóriát, honnan hova ment a pénz.
Oké, nincs még sok tapasztalatunk, csak most így látom.
"Füzet nem túl korszerü. Kvantum számításokat is kockás füzetben számítanál? Mert kilehet de én mindenesetre nem abban számolnám ki."
Nem korszerű, de nem is túlbonyolított, hanem átlátható és praktikus.
kvantumszámítás =/= bevételek és kiadások leírása
Hát a kockás füzet az biztosan nem átlátható. Nagymamám még abban írta, és tök jó, hogy ha nagyon elmélyedek benne megtudom mennyi volt egy pohár tejföl 1987-ben,de bonyolultabb kimutatást igen nehéz lenne belőle kihámozni.
Például hogy tudod megmondani egyszerűen bármelyik pillanatban, hogy adott hónapban mennyi ment élelmiszerre?
YNAB nagyon jó, de tény, hogy alaposan megdrágult. Kicsit fura az anyagiak rendbetételét úgy kezdeni, hogy kifizetünk 25e Ft-ot egy évre. :D
Amúgy csillió app van a play/app storeban, szerintem próbálgasd őket te is, te tudod mire akarod használni. Én a TimelyBills nevűt használom, arra amire nekem kell egészen jó, és sokat tud az ingyenes változat is, de én inkább a számlák befizetését próbálom számontartani vele.
#16: ez még oké, de utána örökké össze adogatod?
Igazából amúgy én még arra se jöttem rá miért jó írni, de elkezdtük.
Windows? iOS? macOS? Android?
Milyen rendszerű appra gondoltál??
Beírod a keresőbe és azonnal kapsz tucatnyi ötletet, nem úgy mint itt. Az esetek 80%-ában keresőt használva gyorsabban és kényelmesebben kapsz választ, mint itt írkálva.
Androidon a "My Finance"-t használom. Van fizetős része az ingyenes is egész jól használható. Elegáns és jól használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!