Lehetek egy időben valahol főállásban és máshol bejelentett gyakornok, gyakornoki fizetéssel?
TB és egyéb szempontból lehetséges?
A gyakornoki státusz szerződéses lenne, gyakornoki bérrel.
A jelenlegi főállású munkaviszonyom addig megmaradna.
Tudom, felmerül a kérdés, hogy a munkáltató ezt miért hagyná. Hagyja, különben fel sem tettem volna a kérdést.
Köszönöm a segítséget előre is!
Ha a gyakornoki szerződés nem tiltja.
Általában nem lehet mellette főállásod. Bár számít, hogy hol. Versenyszférában nem tudom, hogy működik.
Köszönöm, természetesen értesítem. Mindkét hely tudni fog a másikról.
Adózás miatt van-e bármilyen plusz teendője a munkáltató cégnek? Plusz adatlap, stb...
Azért én kérdezem, mert KKV cég és ők el is várják, hogy én szolgáljak ilyen infokkal, legalábbis első körben.
A gyakornok nem külön munkajogi státusz.
Ugyanúgy kell csinálniuk mindent, mintha csak náluk dolgoznál.
Ha beteg vagy, akkor viszont két beteglapot kell kérned az orvostól, külön naplószámmal.
Még egy kérdés.
A gyakornoki fizetés, tanulmányi szerződés, magával von-e teljeskörű TB jogviszonyt?
Köszönöm!
Elnézést!
Diplomás pályakezdő program, szerződéses gyakornoki pozíció. Határozott idejű, napi 8 órás, gyakornoki szerződést kötnének a kiválasztottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!