Tudtok írni valami állatos DIÁKmunkát?
Főként lovakkal kapcsolatos lgy. De amúgy mindegy
Nem hiszem, hogy van de azért megkérdezem..
Bp. Környékén
Sajnos nem igazán vannak ilyen munkák. Legalábbis hivatalosan (melódiák, stb.) nincsenek. Az állatokkal való munka nagy felelősség a dolgozó, és a munkáltató részéről is, főleg, ha az alkalmazott kiskorú. És ezt a rizikót nem igen akarják bevállalni.
De ha valami lovas munkát szeretnél, érdemes helyi szinten körbekérdezni, nem keres-e valaki "kisegítőmunkást".
Sajnos edzőnek, vagy gyerkekeket táboroztatni, okj-s papírok vagy szakma nélkül nem mehetsz el, mert nagy a bütetés, ha kiderül. A lóval való munka pedig marad a lovasedzőkre, belovaglókra eés lovászokra, akiket nem ideiglenes diákmunkára keresnek, hanem általában hosszú távra, teljes munkaidőben, és nem igazán fizetik meg őket a legtöbb helyen.
Szóval olyan, hogy lovas diákmunka szerintem nem létezik :(
Igaz, én ismerősnek lovardájába szoktam nyáron dolgozni, mint gyerekfelügyelet, ám pénzt nem kapok érte, csak ingyen lovagolok a táboros gyerekekkel együtt, azaz én vihetem őket terepre, stb. De ha nem lenne "protekcióm" esélytelen lenne ez a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!