JTN Paneles tapasztalatok? Valakinek fizetett már? Ha igen, mennyi idő kellett hozzá?
Figyelt kérdés
2019. november közepén gyűlt össze 1000 pontom, amit beváltottam 7600 Ft-ra, amit PayPal-ra kértem. Meg is kaptam a pénzigénylésről szóló visszaigazoló e-mailt.
Az oldalukon az szerepel, hogy 45 napon belül kerül kifizetésre a megigényelt összeg. Letelt a 45 nap, pénz nem jött. Írtam már 2 e-mailt is nekik, de egyikre sem jött válasz.
Van rá esély, hogy megkapjam a pénzt?
2020. jan. 13. 16:31
11/16 anonim válasza:
Hát nekem megéri. Most évi 1-2 alkalommal 20-21 euró azért szerintem tök jó, szabadidőmben meg ráérek random kitöltögetni pár perces kérdőíveket néha. Megélni nem lehet belőle az fix, de jól jön ez a pénz is.
12/16 anonim válasza:
Hát ja, csak annyit összeszedsz úgy is, hogy veszel egy koszos biciklit és lemosva eladod.
13/16 anonim válasza:
2-3 év alatt jött össze 20 euró, ez megéri????? Levelezgetni hogy ugyan már fizessenek már ki. Azt is hónapok múlva átutalva. Neked biztos megéri. Ettől csak jobb oldalak vannak.
14/16 anonim válasza:
Levelezgetés nélkül is kiutalják, és egy éva altt simán összejön. A levelezgetés semmit nem ér, mert úgyis csak sablont küldenek vissza, aztán utalják amikor szeretnék, mondjuk úgy 2-3 hónap múlva. Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy más oldalak semmi értékelhetőt nem fizetnek, pár centet több órányi kérdőívezgetés után maximum. Nekem pont ez nem éri meg.
15/16 PeippeR75 válasza:
Töröltem magam onnan, mert extrém hosszú a kifizetési idő és össze-vissza kamuznak.
Pontosan a 90. napon utaltak.
Elképesztő. Így hát nálam ez a csapat kuka!
16/16 anonim válasza:
Van egy eladó bicajom, ha érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!