Diplomás munkakörre a 240 bruttó /160 nettó nem karcsú Pesten?
Nem írom le a munkát magát legyen elég annyi hogy jogszabály által felsőfokú végzettséghez kötött. Diploma kell.
De ha már diploma kell és nem vagyok pályakezdő sem (már vagy 10 éve nem) valamint Pest, akkor a 240/160 nem karcsú?
Ennyit egy spáros pénztáros is megkap.
Én csak KÉRDEZTEM, hogy közszféra-e....
Amúgy: ha nem vagy elégedett ezzel a bérrel, mi tart vissza, hogy válts valami versenyképes bér felé...?
"hogy válts valami versenyképes bér felé...?"
Az elmúlt 1 év álláskeresése az tart vissza. Nagyon úgy tűnik hogy ezzel a végzettséggel ezen a területen ennyi a "versenyképes " bér. Vagy még ennyi se.
Ja és még egy ilyen állásért is alaposan kell segget nyalni ismerősi körben hogy a pályázatomat vegyék előre.
Ha csak úgy zéró ismeretséggel jelentkeznék nulla esélyem se lenne. el se olvasnák a pályázatom.
"Nekem havi 135 a nettóm, 6 év egyetem után"
de semmi perc alatt megy az feljebb.... csak +3 év máris lépsz a táblában és máris bruttó 15-el feljebb vagy.
Ami nettóban olyan 9000 ft. 3 év után + 9000 az már a nem semmi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!