Mi kell ahhoz, hogy valaki otthonról, külföldi IT cégnek dolgozzon? Milyen és mennyi tapasztalat, stb? És mennyire könnyen elérhető ez?
Szóval hogyan működik ez az egész távmunka? Mennyi tapasztalat kell hozzá?
Gondolom azért, hogy nem úgy lesz majd hogy elvégzem a programtervezőit aztán jönnek maguktól a külföldi állások... :D
De mégis mi kell ahhoz, hogy valaki úgy dolgozzon, hogy otthonról másik országban lévő cégnek?
És melyiket könnyebb elérni vagy melyik előnyösebb: ha otthonról dolgozom mondjuk Bécsi cégnek (nem tudok németül csak angolul de ez nem biztos hogy nagy gond) és néha ki kell azért járni biztos meetingekre vagy van olyan is hogy nem is kell meetingekre járni hanem akár amerikai cégnek is lehet dolgozni?
Szóval hogy működik ez az egész, mi kell hozzá?
Ja és mennyien csinálják ezt és ha nem sokan akkor miért nem? (mert ugye pénzügyileg ez éri meg legjobban mert gondolom többet lehet vele keresni mint itthon, de mégse kell ott lakást keresni)
Ezt én is szeretném tudni, de egyre inkább csak az álom kategória nekem, ha szeretnék is keresni vele valamit.
Egy dolog fontos amit eleinte én nem tudtam: a freelancer csak vállalkozót jelent és nem home office-t, azaz ha látsz egy freelancer hirdetést, az valószínűleg nem jó, mert megkövetelik hogy a helyszínen legyél USA/Anglia stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!