Kérdezőbiztos állás a reptéren?
Láttam egy hirdetés egy facebook csoportban. A hirdetés szerint netto 350-et meg lehet keresni simán.
Viszont nekem elég komolytalannak tűnik, hogy csak a facebookon hirdetnek. Szerintetek?
Nekem az egyik rokonom dolgozott a datafieldnek.
Kacso Bence és a barátnője csináljak. Nem értékesítés, hanem sima elégedettségi kérdőív és vagy útvonallal kapcsolatos kérdések.
Teljesen fekete munka.
2 hónap csúszással fizetnek (ez amolyasfajta burkolt zsarolás)
Ha kilépsz az utolsó két havi pénzből nem sokat fogsz látni.
7 db kérdőívre fizetnek 900 Ft-ot. (Máshol 500-1800/db)
Nagyon maximum 250-et lehet megkeresni egy hónapban, de van egy csomó fizetetlen szabadság. (Átlag max 200) De ezért a pénzért nagyon sokat kell dolgozni.
A kérdőívekkel így is megy a csalás. Lefizetnek mindenkit, hogy el tudják lopni az utasok lényeges adatait, ami alapján ki tudják tölteni a kerdoiveket. (GDPR?!)
Persze semmi nem történik az adatokkal csak így tudnak egy kamu kutatással pénzt kicsalni a haveroknak.
Azért mindenkit nem tudnak lefizetni, szóval azért figyelmed kell, hogy amikor átveszed a beszállókartyakat ne figyeljen senki olyan akit nem ismersz. Mivel meg munkaszerzodesed sincs így mindezt a saját szakálladra műveled, de mire rájössz, hogy erről van szó már 1-2 havi fizetésed bent van.
Ezenkívül napi 9-12 órát ülsz egy ablak nélküli kis lyukban egy osszecsukhatos strandszeken, ahol télen nincs fűtés és tilos csizmát hordani.
Hűtő nincs, így minden nap a reptéren kell valamit venned magadnak.
Ezenkívül ezért a pénzért hajnalos és éjszakai műszakot is kell vállalni.
Taxi pénz nincs, neked kell megvenned a 100E-te a 900ftos jegyet, amikor olyan műszakba vagy beosztva. Természetesen a minimális pihenőidőt sem biztosítják a műszakok között.
Ha nem hiszel egy névtelen valaszolonak, akkor menj el egy próba napra és tedd fel magadnak a kérdést: ha 6-8 ezer Ft-ot sajnalnak egy székre, akkor mennyire valószínű fogsz havi 350-et kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!