Átlag magyar fiatalnak (20-30 év) hány millió megtakarítása/vagyona lehet?
"Tanar vagyok en is kedves 52% os."
Ezzel a helyes?írással én letagadnám!
Ha erre tényleg kíváncsi vagy. A hazai háztartások összes eszkö-ze (bruttó vagyona) fejenként 9, háztartásonként 22 millió forint átlagosan, amelynek közel felét a pénzügyi eszközök adták. A hazai háztartások mintegy 38 százaléka rendelkezett valamilyen hiteltartozással.
Legalább is ezt állítja a Nemzeti Bank. Mindenki döntse el mennyire igaz. Azt tudom, hogy nagyon sok embernek nincs megtakarítása, váratlan kiadás esetén bajban lennének.
Vidéken élek viszonylag szár fizetéssel (még városon, sőt a környéken belül is az egyik legroszabban fizető cég) mégis 2 év alatt összehoztam 2,5 milliós megtakarítást, pedig annyira nem spóroltam. Igaz szüleimmel élek, de lesz saját lakásom (örökség révén) szóval erre gyűjtenek nem kell. Jogsim nincs szóval kocsira sem kell gyűjteni. Igazából semmi extra dolog nincs amire nagyon kellene spórolnom mégsem tudom elképzelni az életem úgy hogy minden hónapban elba#_&om az összes pénzem.
Ja és 25 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!