Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tappenzen vagyok de a fõnök...

Tappenzen vagyok de a fõnök kenyszeritett arra hogy dolgozzak, megfenyegetett hogyha nem dolgozok akkor annak milyen kovetkezmenyei lesznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 02:22
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Menj munkaügyi bíróságra, élj a jogaiddal, ne légy gyámoltalan
2020. jan. 7. 02:24
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
A legközelebbi alkalommal fenyegesd te is, hogy feljelented. Elèg szèpen büntetnek azèrt, ha tàppènz alatt valaki dolgoztat ugyanis.
2020. jan. 7. 04:29
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Mi mit tudunk segíteni ha olyan rabszolga vagy, hogy bemész dolgozni a táppénz alatt?
2020. jan. 7. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

És ezt, hogy lehtne bizonyítani?

Vagy nem kell?

Mi van ha még a kérdezőt perelik be rágalmazásért?

2020. jan. 7. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha kiír a doki mert beteg vagyok, akkor nem megyek dolgozni és PONT. Amúgy keress egy másik helyet mert az ilyen vezetői mentalitás kB. 10éve korszerűtlen és SEHOVA nem vezet. Vagy te szeretsz olyan helyen dolgozni ahol a fenyegetőzés a vezető "fegyvere"?
2020. jan. 7. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A főnökkel való telefonálást fel kell venni, amikor betegek vagyunk, de azt csak végső esetben bemutatni, akkor ha visszaperel rágalmazásért. Felvenni se szabadna, ha erről nem tájékoztatod, de nagyobb bűn az amit ő tesz, az egészség nem játék.
2020. jan. 8. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!