Miért nézik le sokan a biztonsàgi õröket? 38 F
Figyelt kérdés
Én egy biztonsàgi õr vagyok.
Az egyik követségnél dolgozom aktìv angol és olasz nyelvimerettel.
Az ehhez jàrò fizetés szerintem arànyos.
De amikor megkérdezik hogy mi a hivatàsom,egybõl lenéznek és közömbösek lesznek.
2020. jan. 2. 23:35
1/4 anonim válasza:
Talán mert a SPAR-ban ülő 60 éves bácsira asszociálnak.
2/4 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy lenéznek bárkit is, aki dolgozik, de mint "szakma" ez nem egy komoly dolog.
3/4 anonim válasza:
Mert ez a szakma is híg. Az említett sparos pocakos pasi is biztonsági őr, akinek az egész napi munkája, hogy tisztességes családanyák sarkában toporognak, és vizslatják, hogy a 4évesük elvesz-e vmit a polcról észrevétlenül.
4/4 anonim válasza:
Jól látod, lenéznek. Dolgozhatsz bármilyen csilivili helyen, csak egy bizti őr vagy. Hogy miért néznek le? Mert ez a szakma nem perspektíva, ülsz, állsz, nem csinálsz semmit, de vannak akik simán csak irigyelnek. Sajnos anno én is szenvedtem ettől, elkezdtem tanulni, "normális" civil munkahelyet szereztem. Most ott tartok, hogy 8 órában többet keresek, mint egy kiemelt helyen kapnék őrként, minden hétvégém szabad, éjszaka otthon alszok, illetve kapok fizetett szabadságot is, ami az őrszakmában nem megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!