Milyen a mcdonaldsban, kfc-ben, stb dolgozni? Szoktatok enni amikor nem figyelnek a vevők?
Figyelt kérdés
a döner az nyáron biztos szar, mert ott nagyon szakad róluk a víz, miközben sül a hús :D2020. jan. 2. 00:05
11/12 A kérdező kommentje:
én ezt nem teljesen értem, akkor mivan, ha a vendég azt látja hogy "nem dolgozol"
vagy éppeneszel
normális munkahelyen is lehet szünetet tartani, megállás nélkül produktívan tölteni 8 órát kb. emberkínzás
2020. jan. 13. 20:42
12/12 anonim válasza:
Mekiben dolgozom. Nagyon szeretem. Tilos enni. Ha rajta kapnak kapsz 1 írásbelit. Abból csak 1et kapsz, mert a 2, az elbocsátási papírod lesz. Ettől függetlenül én krumplit, különösen az édesburgonyát, ha nincs ott vezető be szoktam kapni 1-2 szállal. Éjszakánként, a vezetők az irodában dolgoznak, nem látnak. Ekkor mehet a saját zenéd a konyhán, ilyenkor étterem rész már nincs, csak a drive. Ekkor néhányan szoktak enni. Amit már írtak az igaz, hogy napi 1 menü. Meg van szabva, hogy mik közül lehet választani. Én pl 6nuggets-fokhagyma szósz-kis krumpli-2dl latté-2dl üdítő. Nyáron mindenhol meleg van. Driveon, mivel az ablakban vagy. Kasszában, mert ott futkosni kell. Konyhán, meg magától értetődő. Ugyan minden meki konyhában van klima, de ott egy lehellet hűvöset sem lehet érezni. 1x 3-4 napig tönkrement a klíma, akkor 45-46 fok volt a burgonyásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!