Lenne egy lehetősègem ausztriába, kimenjek?
Kèrdèsem lènyege, hogy segítsetek mèrlegelni a dolgokat. Itthon infóskènt dolgozok, 220 e ft-èrt, ami mivel itthon èlek, marad belőle, de nem mostanában lesz belőle önerő vagy bármi..Házat/lakást akarok vásárolni, illetve az autómat is leakarom cserèlni ezek után ( utóbbi menne itthon is)
Ausztriába mosogatni mennèk ki, megbecsült helyre ( több barátom már ott dolgozik , dícsèrik a helyet, hogy normálisak, jó a pènz). Nos informatikuskènt ha hazajovok nem tudom tevèkenykedhetek e , meg a fizikumom a sok ülő munkától meg mert nem figyeltem magamra a bèka segge alatt van. Kint 470 e ft ot keresnèk plusz teljes ellátást kapnèk. Nem tudom itthon belehet e futni barmilyen karriert, azt se ha hazsjövök találok-e munkát folytatni ahol abbahagytam. Ha most elkezdem pár èvet kijárkálnèk, hogy meglegyen mindenünk ami a jövőben kellhet boldogulni itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!