Irodai munka, ezért lányoktól kérdezem - mennyire probléma, ha éjjel nincs fűtés a munkahelyen, ezért reggel hideg van? (Úgy az első fél-egy órában. )
Irodát szeretnék nyitni, és kezdő vállalkozásnál nem mindegy mennyibe kerül...
-Ami normális, az havi 60 + rezsi, és 2 év hűségszerződés, 3 havi kaució (gázfűtés).
-Van egy új építésű nyaralóm, ami ingyen lenne... de fafűtés van, ezért reggel fél-1 óráig hideg van. (Nincs gáz, villany drága lenne, és éjjelre nem szívesen hagynám ott a hősugárzót).
Kérdés, hogy ez mennyire probléma?
-Néhány ismerősöm kiröhögött, volt aki mondta, hogy nem dolgozna ilyen "embertelen helyen".
-Más szempontból sokan egész nap kint dolgoznak a hidegben, ahol abszolút semmi fűtés sincs, pl. karácsonyi árusok.
30. vok
"Ez egy nyaraló övezet, állandó lakosokkal, szomszédban 30 milliós házak, de nincs gáz, mindenki fával fűt."
Kérdezném, hogy hol van ilyen hely még Mországon, ahol nincs gáz? Ok, hogy a putriban nincs, de ilyen drága lakóövetezben sem? Hol vannak ezek a házak, vhol a Bükk tetején? Legalább a megyét írd már meg, tényleg érdekel. Főleg az, hogy miért nincs bevezetve? Vagy 1 éves a nyaralóövezet? Le vagyok döbbenve.
Igen, a csaj nem is értette, hogy ez miért lenne probléma - mint kiderült otthon fával fűtenek :) A hely is tetszett neki, hogy külterület, és nem a városban kell melóznia (hó mondjuk nem volt).
(Addigra vettem egy infra hősugárzót - bekapcsoltam, kiröhögött, és mondta, hogy tegyem el, legalább nem kell kerülgetni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!