55 éves nő vagyok. Sok éven keresztül ápoltam a beteg szüleimet, akik meghaltak. Most állást kell keresnem. Szakmunkásképzőt végeztem, de a szakmámból kikoptam. Milyen jövedelemre számithatok?
Figyelt kérdés
Ha van köztetek hasonló, vagy a szüleitek között, érdekelne, hogy milyen munkával mennyi pénzt tud megkeresni? Érettségim nincs, de számitógép-kezelői tanfolyamot végeztem. Jogsim, kocsim van. Ügynöki munkára nem vagyok képes, fix állást szeretnék. Szerintetek mire van lehetőségem?2019. dec. 28. 21:43
11/18 anonim válasza:
Sokszor olvasni, hogy idős vagy beteg ember ápolására otthonában foglalkoztatna egyedülálló nőt valaki.
12/18 anonim válasza:
Ha van egy kórház a közeledben, jelentkezz ott az ápolási igazgatónál, valamit biztosan találnak neked, ott nem számít az életkor.
13/18 anonim válasza:
Vendéglátás: felszolgálás, mosogatás. Mezőgazdaság, szolgáltatások: pl. fodrásznál hajmosó. Portás. Csomagszállító. Raktáros. Gyári munka, csomagolás.
14/18 anonim válasza:
1. Hol lakik?
2. Mivel foglalkozna szívesen?
15/18 anonim válasza:
A jovedelme fugg a tersegtol, varostol, ahol el.
Fugg a tapasztalattol. Apolasban mar van tapasztalata.
Fugg a nyitottsagatol, alkalmazkodo kepessegetol. Pl, van aki nem lapatol, mert...
16/18 A kérdező kommentje:
Korábban varrodában dolgoztam. De azt sem a szemem, sem az ujjaim már nem birnák. Ápolási munkát nem szeretnék végezni, nagyon kimerültem az évek során a szüleim ápolásában. Árufeltöltőként mennyit lehet keresni? Vannak ilyen munkára hirdetések, januárban azzal megpróbálkozom. Sajnos egyedül élek, elváltunk, volt férjem már nem is él. A gyerekem Bp-en él, családos, tele vannak hitellel.
2019. dec. 30. 12:29
17/18 anonim válasza:
Hát ha a korábbi szakmád és az ápolási munkák kilőve, akkor tényleg marad a kereskedelem vagy valamelyik gyári munka. A gyár is lehet jó, ha nem kell éjszakai műszakot vállalni. Az árufeltöltők keresete változik a bolttól és várostól függően. Ha nagyobb városban laksz, akkor br 250 ezer környékén kérhetsz, plusz cafeteria, kisebb településen inkább 220 ezer.
Melyik városban laksz? Mennyit tudsz ingázni?
18/18 anonim válasza:
Árufeltöltő munkát nagyobb üzleteknél nem fogod bírni, nem is szoktak oda felvenni 30 év felettieket. :/ De próba szerencse, ha felvesznek, próbáld meg magad, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!