Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találhatok színészetre...

Hogyan találhatok színészetre castingot?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetek színész? Eléggé jó vagyok a színészetben, több kisebb darabban játszottam még anno az iskolában. Mivel nagyon élveztem, szeretném ezt folytatni, kipróbálni magam benne. Hogyan jelentkezhetek? Hová?

Győr/Veszprém közeli lehetőségek érdemelnének főleg. 20/lány

2019. dec. 28. 19:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hogy lenne már Ádám a nevem? Wtf.. na mindegy.

A szépség teljességgel szubjektív kérdés, az esetek többségében szépnek vagy gyönyörűnek neveznek, de mások számára - kert mást kedvelnek -, talán átlagos vagyok. Minden megítélés kérdése.

Nem mondhatom így teljes mellszélességgel, hogy az vagyok, mert csak álszentnek és beképzeltnek tűnnék. Akkor mondom másképp 12 év iskola alatt, majdnem minden egyes előadáson részt vettem, és általában az elsők között válogattak be. Ellenben nem tudom, hogy ez hogyan működik másképp a színház vagy tv műsoroknál, ezért mertem rákérdezni - mint ahogy sokan mások előttem egy a számukra bizonytalan témát illetően. Titeket minősít ez a viselkedés, nem engem.

2019. dec. 29. 17:09
 12/12 anonim válasza:
100%

Háát...Én úgy fejlelsztettem magam, hogy egy verset, vagy szöveget időre megtanultam》egy átlagos 10-10 párbeszédes szöveget kevesebb, mint fél óra alatt kell megtanulni.

A másik módszerem, az az volt, hogy az összes érzelmet (pl.: bánat, féltékenység, öröm) tükörben megnéztem, hogy én azt az arcommal hogyan tudom "ábrázolni".

Jelentkezz castingra, én is ezt tettem. A BARÁTOK KÖZT MINDEN ÉVBEN HIRDET CASTINGOT SZEPTEMBER KÖRÜL!!! JELENTKEZZ OTT AZT KÉRIK, HOGY EGY SZÖVEGET MONDJ EL AMIT ŐK ADNAK!!!! JELENTKEZZ BÁTRAN (én is megpróbáltam) !!!!!

2020. márc. 5. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!