Ti mennyit tudtok félrerakni havonta a fizetésből?
Na most akkor leírom, de k u r v á r a remélem, hogy utána nem maradsz kussban, mert belátod, hogy igazam van!!
Először is, leírtam, hogy nem pazarlom és nem bulizom el a pénzem, hanem a megélhetsére kell.
Faterom 8 éve meghalt, anyám egyedül maradt.
Bedől a hitelünk, elvitték a házat.
De ugye nem annyi volt a hitel amennyiért elárverezték.
A maradékot még most is fizetjük.
Szóval anyámmal ketten maradtunk albérletben, mert ugye mi más lenne.
Anyám agyvérzést kapott és leszázalékolták.
Kap egy kis rokkant nyugdíjat és annyi.
Az én egész fizetésem a lakbér, számlák, maradék hitel törlesztésére megy el, meg egy kis bevásárlásra marad belőle.
Ennyi!
Ki tart el a maradék időben, hát anyám a kis nyugdíjából!!
Na akkor újra kérdezem nagyokos!
Te hogyan tennél ebből félre?
Most legyen nagy a pofád b+!!!
Hát, maradjunk annyiban, hogyha látom, hogy ennyire rossz az egész családom anyagi helyzete, akkor tanulok gőzerővel és/vagy külföldre megyek dolgozni, hogy legyen egy normális fizetésem, amiből normálisan tudom őket támogatni.
Ez a havi 180-200 lepkefing, már ne is haragudj!
Na jó inkább hagyjuk abba!!
Te tényleg ennyire hülye vagy??
Most írtam le, hogy anyám agyvérzést kapott!
Nincs jól!
Hogy hagynám itt hogy külföldre menyjek?????
Vagy hogy tanultam volna tovább, mikor így is alig élünk???!!
Na inkább tűnj a büdös pi cs á ba!!
Neked könnyű dumálni!
És itt befejeztem. Nem válaszolok többé neked!!!
“Úgyhogy na nyavajogjatok, mert k u r v a jó dolgotok van!!”
Az ilyen önsajnáltató kamu mártír dumákat hagyd abba kérlek! Ha nem tetszik valami, akkor változtass, de ne itt rinyálj, please!
Nem bírtam ki, annyira mocskos pofátlan állat vagy!
Jól szórakozol rajtam ugye?
Azért dühítesz.
Anyám fél oldala majdnem béne. Egyedül még a boltba sem tud elmenni, vagy ha igen, akkor elesik összetöri magát. Volt már ilyen.
Tudod, hogy mi a konkrét problémáim. Leírtam elég részletesen.
Akkor újra megkérdezem. És konkrét választ adj, ne mellé dumálj közhelyeket!!
Hogyan, és mit kellene tennem??
Te mit tennél a helyemben?
De amiket leírtam gondold bele a lehetőségekbe!
Nézd, ha így folytatod tovább az egész életed elcseszed. Mármint még a mostaninál is jobban, már ha az egyáltalán lehetséges.
Szóval valamit változtatnod kell, ez biztos! Te viszont nem akarsz semmit, csak hogy pózolhass azzal, hogy te csak a körülmények áldozata vagy!
Tanulj otthon munka után, keress jobban fizető munkát, hozasd ki a bevásárlást az Auchan/Tesco-val, keress egy szomszédot, aki oda tud figyelni anyukádra, menj ki Ausztriába és a plusz pénzből fizess egy ápolót mellé. Ilyesmiket.
De te ismered konkrétan az életeteket, ahelyett hogy itt trollkodsz és panaszkodj, inkább törd a fejed a helyzet megoldásán!
"hozasd ki a bevásárlást az Auchan/Tesco-val, keress egy szomszédot, aki oda tud figyelni anyukádra, menj ki Ausztriába és a plusz pénzből fizess egy ápolót mellé"
xDD
Na jó tényleg hagyjuk, mert szétba szod az agyam!
Ingyen kihozzák a kaját mi?
Szomszédok. xD
Ha az utcán összeseik valaki azt is leszarja mindenki, nemhogy ilyen terhet a nyakába.
Menjek ausztriába több pénzért és fizessek ápolót.
oké, ott lakjak, éljek meg, fizessem az itthoni számlákat plusz még az ápolót is fizessem ki! xDDD
Tényleg lépek, mert bebizonyítottad hogy retardált vagy! IQ nulla!
Ja és mégvalami... nem én vagyok a troll, hanem te, aki a kényelmes életéből oktat ki másokat, hogy hogyan kellene. Ha nem a te gondod, akkor könnyű okosnak lenni.
Szerinted hány ezer órát gondolkoztam már a megoldáson??
De csak egy van...
Tessé, örülj, akkor sajnos tényleg nem lehet mit tenni, a sors gonosz volt veled, így jártál! :)
Ezt akartad hallani? Tessék, leírtam.
Mindenki őszintén sajnál téged. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!