Amerikai / külföldi csekkbeváltást hol tudok intézni?
Figyelt kérdés
Emailben kaptam egy amerikai csekket, amit beszeretnék váltani. Hol és hogyan tudom megtenni? Olvastam kb minden fórumon, hogy itthon már lehetetlen ezt beváltatni. De akkor most mit tegyek? Nincs valami online "módszer", ahol betudom váltani aztán azt átutalom valahogy magamnak?2019. dec. 22. 19:18
2/6 A kérdező kommentje:
what.
2019. dec. 22. 19:30
3/6 anonim válasza:
Nem nagyon lehet Mo-n mar. Lsd. a kommenteket itt: [link]
4/6 anonim válasza:
emailben kapott csekket sehol. Ha papíron kapnád, akkor is esélytelen. Remélem nem csaló környékezett meg.
5/6 anonim válasza:
Mo-n nem tudod bevaltani.
Ha elne kint ismerosod, akinek el tudod kuldeni, o kinyomtatja es besetal barmelyik "checks cashed" irodaba, ott x szazalek levonasa utan bevaltjak neki es o el tudja neked juttatni valahogy a penzt, de hacsak nem nagy osszegrol van szo, akkor nem eri meg a macerat/plusz kiadast :(
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor esélytelen így.
Egyébként nem, nem csaló az illető (ismerősöm), aki a csekket küldte volna. De akkor máshogy oldjuk meg :)
2019. dec. 27. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!