Miért néznek le amiért segédmunkás vagyok?
" Heti 50-55 ezer forintot"
Tehát havi 200-220e forintot.
"Van érettségim"
"Saját lakásom van egyébként már. 21 évesem nem sok fiatal mondhatja el ezt magáról."
Kicsit számoljunk, jó? Ha van érettségid akkor mondjuk 18 évesen kezdtél el dolgozni. Igen, látom, hogy írtad már 14 évesen is dolgoztál, de a diákmunkát most ne erőltessük...
Most 21 vagy, tehát 3 éve dolgozol. Az 36 hónap x 220e forint és akkor nagyvonalú voltam. Ez nincs 8 millió forint. Merem feltételezni, hogy azért költesz erre arra, ha valami csoda folytán megélnél a feléből az 4 millió forint.
Komoly lakás lehet 8 vagy 4 misiért...
Amúgy értelmes, civilizált emberek nem nézik le a segédmunkást. De a hazudozókat igen.
Most akkor nagyon jól keresel vagy heti 50e Ft?
Vagy esetleg a heti 50et gondolod nagyon jónak??
Normális ember nem néz le.
Viszont, ha ennyi időd van, tanulhatnál valamit.
Egy kis helyesírást is, bár nem rossz... de azért javíthatnál még rajta. Jó érettségivel különösen.
Feleslegesen gépeltél ennyit. :)
Nem tudom, honnan jön ez a "lenézés" dolog, de én például nem nézem le se a segédmunkát, se a gyári szalagmunkát, se a sírásó stb. munkát.
Miért is tenném?
Engem rendszeresen lenézően végignéznek bizonyos helyeken, mert nincs műkörmöm és 6 db szempillapúderem a táskámban, és nem tapperolom állandóan az okostelefonom (mert nincs). Érdekel? Nem. Mindenkinek az eszéhez értem a viselkedését, a megnyilvánulását. Ennyi.
Mit foglalkozol felesleges dolgokkal?!?!?!
"Imádok lapátolni, imádok betont keverni, de a földmunkákat meg a sok-sok egyéb munkát is szeretem."
Feküdj vissza, jó nagy kamu a kérdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!