Miért ilyen nehéz vidéken egy közgáz diplomával elhelyezkedni?

6.
Közgáz diplomát azt hittem olyanok kapnak, akik nagyon intelligensek, világra nyitottak, rálátnak a gazdasági, politikai folyamatokra és felülről, illetve tágabbról tudják szemlélni a világot.
Erre lenyomsz ilyen pisis, tipikus tudatlan beszűkült magyar kisember dumát itt. Azért ez durva.

"Közgáz diplomát azt hittem olyanok kapnak, akik nagyon intelligensek, világra nyitottak, rálátnak a gazdasági, politikai folyamatokra és felülről, illetve tágabbról tudják szemlélni a világot."
Túl sokat képzelsz egy kozgaz diploma mögé.
Egyáltalán nem kell ennyi minden. Intelligencia pláne nem. A munkához lehet hogy kellene, a diplomához viszont csak tanulni kell.
Azért szerintem a mai világban már nem elég az egyetemhez a lexikális tudás . Túl modern már az oktatás , szóbeliken meg ahol esszé kérdés van pl ott hiába tanulsz sokat megba*hatod a lexikális tudást . Akik gimiben jól tanultak anyuci kedvencei voltak mindig be kellett magolniuk mindent egy darabig boldogultak , de amikor már a GYAKORLATI személyes tapasztalatokat kérdeztek akkor elbuktak , mert hiába tanultak meg mindent azt sem tudták miről beszélnek .
Mindenkinek köszönöm a választ ! Jött hideg meleg . Egy a lényeg amit leszűrtem ha ebben szeretnék dolgozni meg kell próbálni vagy ismerősnél vagy pedig fel kell mennünk Pestre ott sok lehetőség van ezt mutatják az álláskereső oldalak is .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!