Miért háborognak a közalkalmazottak a fizetéseken utólagosan amikor előre tudni lehet mennyi lesz a bérük akár diplomával is?
"Még az egyetem megkezdése előtt tudhatják,"
És hányszor ígérte meg a "T" kúrmány a bérrendezést emelét az évek alatt?
Hányszor? Egy egyetemi BA + MA képzés 3+2 = 5 év. Na most ha nekem mindaz a zsebemben lenne amit a Kúrmány 5 év alatt ígért (és nem tartott be!!) akkor már fél misi felett keresnék. Ehhez képets jó ha 200-at megkapok.
#1 Miért kéne fél milliót keresni akta tologatással? Ne vicceljünk már.
A közalkalmazotti fizetések 1-2 kivétellel teljesen rendben vannak azért a munkáért amit végeznek.
"akta tologatással?"
A közalkalmazotti lét /munka mióta egyenlő az aktatologatással hm?
Én pl közalkalmazottként kórházi gépeket (Ct, mr, röntgen stb) szervizelek, telepítek. Ez mióta aktatologatás?
Hm?
Bérezés? Bértábla. Jelenleg 230 a bruttóm (nem a nettóm).
"és nekik lesz akkor is legnagyobb a szájuk, ha elromlik a CT és nincs aki megjavítsa.
"
Na ja bezzeg azon vonyítanak a Rókus kórházban is hogy elromlott az egy szem X gép és szervizes hiányában nincs aki megcsinálja. Hát... ez van. Piacképes bért kellett volna adni az orvostechnikusnak és nem mondott volna fel.
Ennyi.
"6 hogyne lenne olyan aki megcsinálja? Csak nem fizetik ki a javítás költségét."
A kettő ugyanaz. Lenne technikus a kórházba azonnal állandóra? Lenne. Dobnának egy nettó 4-500.000-es bért és máris lenne.
Magánkórház is annyit fizet az állandósnak csak szűk terület kevés ember kell. Közkórházban ezért bruttó 195.000 a pályakezdőnek.... nincs is senki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!