Ismertek, ajánlanátok jó coachot, aki karrier, munka kérdésekben tud segíteni (ez akár a szakterülete)?
Én elég sok ilyen cikket olvastam, szerintem nem tudnak újat mondani. Ami hibákat említettek, nem hinném, hogy valaha elkövettem, mégis nagyon nehezen találtam munkát.
Bizonyos területek telítettek, ez van, én magam sem gondolnám, hogy a coach tud segíteni.
Pl.nekem folyamatosan küldözgetett a FB-on reklámokat egy huszonéves férfi, hogy a 40 feletti nőknek milyen nehéz elhelyezkedniük, de majd ő segít. Olvastam a cikkeit, semmi hasznosat nem tudott mondani, illetve semmi olyat, amit ne tudtam volna. Ha egy cég nem akar pályakezdőt vagy 40 év felettit felvenni, megfeszülhetsz, akkor sem vesz fel.
"Miért lehúzás?"
Mert Magyarországon mindenki ért mindenhez IS, nehogymá' ő pénzt fizessen egy olyan embernek, aki éveken át tanulmányozott egy adott szakterületet.
CV Sharkot ajánlom (nem olcsó).
#9, 6. vok:
én átírtam az önéletrajzomat a javaslatai alapján, mármint olvastam a honlapját, néhány videót megnéztem, könyvét is, a lényeg, hogy 3 helyre felvettek, nekem csak választanom kellett.
Olyan helyre ne jelentkezz, ahová 20 éves férfit várnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!