Gépészmérnökként dolgozók, ki keres nettó 340-nél többet?
Sziasztok, most lettem 50. A GATE-n (most SzIE) végeztem a gépész karon '95-ben. 2010-ig egy multinál dolgoztam üzemeltetés vezetőként, ahol a létesítmény fenntartás (épület üzemeltetés) mellett én működtettem két ISO rendszert (9001 és 14001), ill. bele kellett folynom rendesen az informatikai üzemeltetésbe is. 10 éve a közigazgatásban vagyok, épületüzemeltetéssel foglalkozom. Egyre jobban mehetnékem van. Az oké, hogy nekem létesítmény fenntartásban van tapasztalatom, de mindig meghökkenek, amikor azt írják pár éves (1-3-5) tapasztalattal dolgozó, szinte friss diplomás gépészmérnökök, hogy ők 3-4-500 ezer bruttót keresnek, és évente 50ezret rátesznek a fizetésükre.
Tudom, hogy ezeket az infókat fenntartással kell kezelni (valóságtartalom vonatkozásában), mégis megkérdezném, hogy aki konkrétan gépészmérnökként dolgozik, mit csinál, mihez ért, hogy közel nettó félmilliót keres? Köszönöm előre is a válaszokat.
Én is br.450-el kezdtem tavaly, jövő évre is ez a terv (igazából több), csak nettóban. Gépészmérnök, msc, Bp., multi.
Csoporttársaim között kevesen kezdtek br400 alatt, jellemzően csak azok, akik vidékre mentek, vagy nagyon kis sufni cégnél helyezkedtek el.
Ha van angol nyelvtudás, akkor bármelyik multi megadja a br4-450 kezdőt manapság.
Én minőségirányítással (ISO 9001, IATF 16949, és még pár egyéb) és minőségbiztosítással foglalkozom, nem gépész vagyok, legutóbbi fizetési ajánlatom bruttó 1,1m volt pár hónapja, 1,5 éve 900k...de én tudom, hogy sokat kérek, mondjuk, szinte mindig meg is szokták ajánlani, de a reális azért a br 800-850k
15 év tapaszralat
Sziasztok, köszi a sok választ! 🙂 Hát elszomorodtam a fizetésem miatt, ideje lépnem.... Az angolok rendben van (használható középfokú), a tapasztalatom is sok rétű, sok-sok évvel.
Kérdés: az elmúlt 10 évem a közigazgatásban "rossz pont" egy HR-esnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!