Nagyobb szervezeteknél kit kell keresnem segítségért panaszos ügyben?
Kisfőnökkel nem vagyok jóban, nem hagy előrébbjutni. Mármint konkrétan azt javasolja, hogy imitáljam a munkát, mert itt így kell dolgozni (? 🤷♂️ ?). Na mindegy! 😃
Szóval nekem ez a pinavakarászós munkatempó nem megy. Túl vagyok azon, hogy segítséget kérjek tőle, és vele oldjam meg azt, hogy normál munkatempóban dolgozhassak hatékonyságra motiváló környezetben.
Szóval a következő lépés az, hogy a szervezet más részére kell hatnom, de fogalmam sincs merre (mert ebben nem hajlandó tájékoztatni engem). Kicsit különálló részleg, szóval konkrétan nagyobb főni nincs itt nála.
Szóval van ilyen:
- HR
- belső ellenőrzés
- és még kinek küldjem el a segélykérésemet, akik segíthetnének?
Nálatok kinél kell panaszkodni, ha javaslattal élnél/nem vagy elégedett a munkakörülményekkel/szeretnél javítani saját magad- és a cég hatékonyságán/bármi egyéb, de a közvetlen felettesedhez már nem fordulhatsz?
"Mármint konkrétan azt javasolja, hogy imitáljam a munkát, mert itt így kell dolgozni"
"Szóval nekem ez a pinavakarászós munkatempó nem megy"
Az is hülye, aki ilyen esetben panaszkodik. Ha nem nagyon kell dolgozni, de rendesen megfizetik, akkor befogod a szádat, meghúzod magadat és örülsz neki, hogy nem tapossák ki belőled még a sz*rt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!