Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehéz elsajátítani a Kaizen...

Nehéz elsajátítani a Kaizen és Lean ismereteket?

Figyelt kérdés
Több ipari álláshirdetésben (folyamatmérnök) olvastam már ezeket a feltételeket. Az érdekelne, hogy ezt roppant bonyolult elsajátitatni?

2019. nov. 27. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lean egyáltalán nem bonyolult, a másikat nem ismerem.
2019. nov. 27. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűek. Inkább gondolkodásban más. Nagyon pozitív, előre tekintő fogalmak ezek. Folyamatos fejlődés, a veszteségek minimalizálása vagy épp előnnyé kovácsolása, az ember tisztelete stb. Tipikus japán felfogás, amiben azt feltételezik, hogy minden ember jó valamiben és ehhez mérten kell vele foglalkozni.
2019. nov. 27. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt sajátítottátok el?
2019. nov. 27. 21:23
 4/5 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

#3: egy élet is kevés hozzá.

Ajánlom ezt a könyvet:

[link]

2019. nov. 28. 01:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lean-ből megvan a Black belt, maga a metodológia nem nehéz, ha alapból analitikus beálítottságú ember vagy. Én mindenben a folyamatos fejlődési lehetőséget keresem, a munkámban és a magánéletemben is, tehát nekem nagyon kézhez állt ezt tanulni.
2019. nov. 28. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!