Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mibe fektessek be 100 ezer...

Mibe fektessek be 100 ezer forintot hogy több pénz legyen belőle?

Figyelt kérdés

Az egyetem ösztöndíjként számlámra utalt 120 ezret

Azt tudom hogy be lehet fektetni valahova és akkor több pénz lesz belőle.Nem tudom hogy megy ez.Sokan mondják hogy be lehet fektetni valamibe.

Nem tudom milyen lehetőségek vannak,nem értek semmihez sem és nem is hiszek a szabad piacban de ha már van lehetőség akkor befektetem azt legyen belőle több pénz

2019. nov. 27. 00:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Van már nyelvvizsgám,felvételihez is kellett

Jogosítvány már 3 éve megvan

2019. nov. 27. 11:42
 12/21 A kérdező kommentje:
De 2 nyelvvizsga is van
2019. nov. 27. 11:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem elkölteni akaorm hanem több pénzt csinálni belőle
2019. nov. 27. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

3# nem mindenki ért a befektetésekhez, pénzügyekhez csak azért, mert egyetemre jár, ez szaktól függő. Én se az orvosira jártam, meg is látszik az egészségügyi tudásom... Sírnál, ha tudnád...

9# 1-2-3 nyelvtanfolyam 100 ezerből? Ja, ha csak egy-egy 40 órásat jár ki, akkor 4 is kijön ennyiből...

Kedves Kérdező, nem kevés a 100 ezer ft megtakarítás, ha értelmesen fekteted be. Kezdésnek vásárolj állampapírt, de csak államkincstárban, mert a bankban még egy kicsikét levonnak, hiszen ők egy plusz szereplők közted és az Államkincstár között.

Kezdésnek javaslom a honlapot:

[link]

[link]

Van a gyakorin államkincstár vagy állampapír topic is, ott is már ugyanezt megkérdezték x alkalommal, kaptak is rá választ, azokat is olvasd el! Utána tudni fogod,hogy merre indulj!

Írtam, hogy nem sok a 100 000, ahhoz viszont rengeteg, hogy elverd butaságokra. Pl. egy új telefon, elmenni kirándulni a szomszéd országba, jönnek az ünnepek, mikulást játszani a túlköltekezésben, szóval ilyenekre ne verd el a pénzt! Lehet, hogy 1 év alatt lesz belőle 3-4-5 ezerrel több, de egy év múlva ott lesz a pénz, nem pedig a hűlt helye, ha elköltöd...

Vagy, csak kíváncsiságból, menj be a bankba, ott is kérdezd meg, hogy milyen költséggel tudsz számlát nyitni, milyen kamatra teszik be, mennyi lesz 1 év múlva vagy fél év múlva, leírod, otthon átgondolod, és úgyis az államkincstárba fogsz visszamenni.

2019. nov. 27. 12:12
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Tippmix, de ott is elveszítheted.
2019. nov. 27. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Elveszíteni úgy tudod, ha mondjuk részvénybe fekteted be, és az árfolyam lemegy, úgy kevesebb lesz a pénzed. Ez kockázatos befektetés.

Vagy veszel eurót rajta. Mondjuk 1000 eurót veszel 340ezer Ft-ért, egy év múlva lehet hogy 350ezer lesz az árfolyam, de az is lehet, hogy 330ezer, ez is kockázatos.

Most a legjobb kockázatmentes befektetés az Állampapír plusz. A postán is lehet kapni, nem kell számlát nyitni. 100ezer Ft-ot beteszel, 5 évig bent hagyod, akkor 25ezer Ft lesz a kamata.

2019. nov. 27. 14:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

14. vok

16# azt nem tudtam, hogy a postán is lehet nyitni. Ok, hogy nem kell számlát nyitni, de ki tudja, meddig? Jobb az AK, persze posta több helyen van, mint AK.

2019. dec. 9. 20:53
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Sportfogadásba érdemes fektetni, igaz, ahhoz is 300 ezer az ajánlott kezdőtőke, de a 100 se rossz, pár hónap alatt megtriplázod, utána meg jöhetnek a milliók. Persze megfelelő embereknek kell fizetni a tippekért, és betartani a szabályokat. Amibe még érdemes fektetni szerintem, az a designer ruházat, cipők például. Én tavaly vettem vettem egy Yeezy-t újonnan 70 ezerért, most egy olyan használtan 130 ezerbe kerül. Nagyon kevés ilyen dolog van, aminek nem csökken az értéke, miután megveszed.
2019. dec. 16. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"a 100 se rossz, pár hónap alatt megtriplázod, utána meg jöhetnek a milliók. Persze megfelelő embereknek kell fizetni a tippekért,"

Igen, és gondolom, Te vagy az a megfelelő ember és azt elfelejtetted leírni, hogy a milliók nem a kérdezőnek jönnek, hanem Neked (sem) :D

2019. dec. 16. 11:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, én is fizetek a tippekért, mert nem értek hozzá. Felesleges, ha valaki saját maga talál ki tippeket, mert egyszerűen nincs ideje rá az embernek, azokat nem lehet utolérni, akik napi 8 órában ezzel foglalkoznak. De óvatosnak kell lenni, annyi önjelölt tipposztó van, aki 80-90%-os nyerési aránnyal hitegeti az embereket, meg meghamisítja a statisztikát, viszont a lehetőség mindenkinek adott, hogy megtalálja a bejegyzett céggel rendelkező, csak ezzel foglalkozó szakembereket.
2019. dec. 16. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!