OKJ 54 ápoló szakmával el lehet helyezkedni 6 órás állásba gyerek mellett?
Figyelt kérdés
Jelenleg 12 órában dolgozom váltott műszakba és azon gondolkozom hogy emiatt nem férne bele a gyerek és én majd pár év múlva szeretnék gyereket Ezért kérdezem mert így nehéz lesz a gyereket oviba vinni meg suliba majd később2019. nov. 24. 21:10
1/4 Girlll3 válasza:
Hol dolgozol ápolóként? 6 órásról még nem hallottam. Mennyit keresel?
2/4 anonim válasza:
Egy rendelőintézetben asszisztensként. Kórházban, klinikákon ez felejtős, az oviba-iskolába szállítást majd pároddal/férjeddel kell közösen megoldani. Akik többműszakosak, azok mind együttműködve csinálják.
Esetleg valami kórházi adminisztrátori állásba megérdeklődheted még időben, hogy van-e lehetőség pár évre áthelyeztetni magadat.
3/4 anonim válasza:
A ház órás a kórházban azt jelenti, hogy nem heti 40, hanem heti 30 órát fogsz dolgozni, de a munkaidőbeosztásod nem változik...
Én is ápolónő voltam, amikor a lányom született, meg lehetett oldani. Soha is lesz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!