Ha nem megyek be leszámolni es nem adom le a berletem stb, akkor meg fogom kapni a fizetesem vagy levonjak a berletet meg ilyenek?
A munkahely adja a berletet azt mar felvettem sajnos a decemberit huszon valahany ezer, 4 napom van bedolgozva meg van egy naprol tappenzes papirom, ha nem megyek be leszámolni mi lesz?
Megkapom azt a négy napom?
Egyik ismerosom is volt igy, ot leszámoltatták, viszont nem akarom azt hogy utána esetleg kesobb ne tudjak ott dolgozni e miatt mert en nem mentem be leszámolni
Ha összesen 4 napot dolgoztál, akkor próbaidős vagy és bár fel lehet mondani egyik napról a másikra, de azt ÍRÁSBAN kell megtenni. Be kell menned és be kell adnod a felmondásodat.
Ha ezt nem teszed meg, csak egyszerűen nem jelensz meg, akkor egyszerűen felmondanak Neked.
Ha nem számolsz le, akkor a kilépő papírokra fel fogják írni a tartozásodat éás a következő munkahelyre viszed magaddal a tartozást, amit ott le fognak vonni a fizetésedből (hacsak nem már eleve ez a munkahely megteszi és akkor tuti, fizetést sem kapsz).
Szóval, ha nem mész be leszámolni, akkor a tartozásodat viszed az új helyre - nem mondom, hogy éppen jó belépő egy új helyre, hogy felmondtak Neked és még tartozásod is van.
Gyár ide vagy oda - ha tartozással mész el, akkor hidd el, emlékezni fognak rád és nem pozitívan - úgyhogy azt rögtön felejtsd is el, hogy oda visszamenj.
Amúgy sem értem, ha ennyire "rossz" hely, akkor minek mennél vissza? :D
Szóval az a tanácsom, hogy emeld fel a fejedet, legyél gerinces és menj be beadni a felmondásodat és leszámolni.
Hiába sumákolsz, megtalálnak a tartozással, s később úgyis levonják. Ha nincs szerencséd, még fizetési meghagyást is kibocsátanak és ha nem fizetsz, végrehajtanak,- de akkor már sokkal több lesz a tartozásod, lényegesen többet kell majd visszafizetned.
"nem fognak megismerni ha esetleg később vissza mennék"
Feketen nev nelkul dolgoztal? :)
Mert ha nem, akkor ugy is beazonositanak. Amugy, ha par nap utan felmondasz, ketlem, hogy legkozelebb felvennenek.
Ukranok mennek a helyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!