Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok az állások amikért...

Melyek azok az állások amikért jó fizetést lehet kapni?

Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, hogy vegye komolyan a kérdést és ne kezdjen el mindenféle hülyeséget beírogatni:) Köszönöm.
2010. júl. 19. 02:11
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
(Jegy)bankelnök, maffiavezér asszisztense, drogdíler, politikus, "szexmentes" olaszországi tánc.
2010. júl. 19. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
nincs olyan. Ha okos vagy, olyan munkát választasz, amit szeretsz(nél) csinálni.
2010. júl. 19. 07:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Én még semmilyen munkáról nem gondolkodtam ezért kérdeztem meg...Mindenképpen olyan munkát akarok amivel sokat kereshetek, mert nem akarok arra a sorsra jutni mint más családok akik elvégeztek egy szakmunkás képzőt és most segélyen élnek, én pénzt akarok keresni...ebben a világban nem lehet megélni pénz nélkül.
2010. júl. 19. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Most komolyan, PÉNZT akarsz keresni vagy ÁLLÁST?

Ha pénzt, akkor először olvassd el a Cashflow négyszög című könyvet.

Ha feltétlenül állásból akarod megoldani, akkor:

-orvos magánklinikán,

-sztárügyvéd (bár ez is inkább vállalkozás)

-tanár elit magániskolában

-felsővezető nagy cégnél

-élsportoló

-élvonalbeli politikus

-zenész pl. a budapesti fesztiválzenekarnál (a rocksztrár sem rossz, de az inkább vállalkozás)

-mesterszakács

-stb.

Szinte minden szakmában lehet baromi jól keresni, de a nagyon szűk elitbe kell tartozni hozzá a szakmán belül. A többségnek erre semmi esélye.

Ha azonban sikerül is a szamárlétra tetejére jutnod, az egyik pillanatról a másikra bármikor kirúghatnak. Ha pénzügyi biztonságot keresel, ne állásban gondolkodj, hanem a vállalkozásod kiépítésében. Amíg nem építetted ki, persze legyen állásod, amiből fenntartod magad, de az állás sosem lesz megoldás arra, amit dőlt betűvel írtál.

2010. júl. 19. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!