Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki munka...

Van itt olyan, aki munka mellett programozni tanult, de feladta?

Figyelt kérdés

Az elmúlt bő 1 évben nekem minden erről szólt, tényleg minden..

Anyagi áldozatokat is hoztam érte és úgy néz ki, soha többet nem fogok tudni irodi munkát vállalni.

Veletek mi lett?

2019. nov. 23. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sok időt meg energiát fektettem bele. Aztán terhes lettem, szóval most pihen ez a terv.
2019. nov. 23. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én eleve az ITban dolgozom tök más területen, a cégen belüli előrelépéshez viszont jól jönne némi Python tudás - el is kezdtem vele foglalkozni tavaly, de egyszerűen nincs rá időm, alig tudok haladni.
2019. nov. 24. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Én hobbiként kezdtem el meló mellett. Javaval foglalkoztam, mert akartam írni egy appot. Egy részig el is jutottam, majd elakadtam a kódírásban. Menet közben rájöttem, hogy nem akarok kódot nézni meló után, és az app se érdekel már annyira ( lehet megírom és lehet nem is használja majd senki).

Szóval kis kihagyás után átnyergeltem wp-re illetve a webshopépítésre, ami jobban leköt, jobban élvezem mint a hibakeresést meg a kódírást. Még meg kell tanulni hirdetni, és indulhatnak is a saját webshopok jövő év elején.

Nálam nem volt sok anyagi áldozat, 1-2 könyv meg pár fizetős videó.

2019. nov. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!