Milyen fizetés lenne reális ezért a munkáért?
Külföldön végeztem el az egyetemet, jelenleg is kint dolgozom immár 3 éve, (amiből félév az egyetemi gyakorlat), most azonban szeretnék visszamenni Budapestre. Találtam egy nekem megfelelő állást, ami egybevág azzal amit eddig is csináltam: projekt menedzseri pozíció a beszerzési osztályon, egy multinál. A projekt menedzseri posztot ne alkalmazottakkal képzeljétek el, mert vezetői tapasztalatom nincs, csupán én lennék különböző projekteken belüli termékek beszerzéséért a felelős, viszont senki nem dolgozna a "kezem alá".
Amit elvégeztem egyetemen: nemzetközi gazdálkodás és menedzsment angol nyelven, mesterfokkal együtt. Felsőfokú szinten beszélek 2 nyelvet (papírom van róluk), magyar pedig az anyanyelvem. Társalgási szinten tudok németül is, erről nincs papírom.
Amint írtam, összesen 3 év tapasztalatom van, és nekem kell megadni a bérigényt. Mivel még sosem dolgoztam Magyarországon, nem vagyok biztos a dologban. Az interneten természetesen már utánanéztem, van is egy összeg a fejemben, de szeretnék még tájékozódni és minél reálisabban átlátni a helyzetet.
Szerinted Magyaroszágon, egy multinál, mennyi fizetés lenne reális (bruttóban)?
Brutto 500e.
Felsőfokú szinten beszélek 2 nyelvet (papírom van róluk), - ezt nem ertem minek irod senkit nem erdekel a papir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!