Kezdő fejlesztői fizetés Magyarországon - mi lehet reális?
Van 2 év tapasztalatom, mint Level 2-es (remote) supportos, és további egy év tapasztalatom, mint programozó (főleg SQL és JavaScript nyelven).
Most fogok levizsgázni szoftverfejlesztésből. A C#-ot ismerem olyan szinten, hogy fejlesztettem vele egy komplett programot a vizsgámhoz, Java alapszintű ismerete megvan, JavaScript egész jól megy, HTML is. SQL-ben egészen pro vagyok. Alap Python tudás is van.
A jelenlegi cégemnél van elég fejlesztő (kicsi cég), nem hiszem, hogy szeretnének engem feljebb nyomni, bár ez holnap derül ki, a főnökkel fogok róla tárgyalni. A kérdésem, hogy ha elmennék, vagy akár ha holnap kérdeznének tőlem egy bérigényt, mi az a nettó fizetés, amit egy kezdő fejlesztő ilyen tapasztalattal elkérhet?
(Nem titok, jelenleg keresek 300 ezret, így ez lenne a minimum, de jó lenne feljebb lépni)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!