Netto 550 jo fizetesnek szamit ma Budapesten?
Figyelt kérdés
2019. nov. 20. 11:15
11/17 anonim válasza:
Ha csak a rendes alkalmazotti munkaviszonyokat nézzük, akkor még mindig megállja a helyét ez a kb. 10%.
12/17 anonim válasza:
Én 6 év egyetem után nettó 134 ezeret kapok tanárként. Szóval te határozottan jól keresel.
13/17 anonim válasza:
Attól függ....
Egy plasztikai sebésznek nem.Egy beszerőnek igen.
14/17 anonim válasza:
Hát nem tudom. Egyáltalán nem érzem magam a legjobban kereső 10%-ban. Igaz, még csak kb fél éve keresek kicsivel 400 felett.
15/17 anonim válasza:
Ha az árak és a fizetés arányát nézzük akkor azért annyira nem jó.
De ha másokhoz viszonyítasz akkor nagyon jó ez a bér legyen az akármilyen munka is.
16/17 anonim válasza:
>A legtöbb ember örül ha 200 nettót megkapja.
240e az átlagbér (nettó).
Az 550-nek persze, hogy örülne a többség, de azért a 200 még nem valami sok, hiszen az még az átlagot sem üti meg.
17/17 anonim válasza:
Én örülnék a 200-nak.
A mediánt szerintem meg se üti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!