Közszférában mennyi a nettó fizetésetek?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok oda, hogy hány év tapasztalattal.2019. nov. 13. 11:36
11/18 anonim válasza:
Utolsòtòl kérdezném, hogy miért nem mondd fel? Ez konkrétan megalázó.
12/18 anonim válasza:
#4-es válaszoló vagyok, BP-n egyik nagyobb múzeumban keresek ennyit informatikusként, diplomával.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nálunk, ahol dolgozom egy bérsáv van, (KIT tv. szerint) tehát nem konkrét összeg, a bírósággal ellentétben. Én nettó 226.000 forintot keresek, full kezdőként.
2019. nov. 14. 10:15
14/18 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló! Ez nagyon kevés. Hol keresel ennyit? Privátban is elküldheted. Egyik rokonom érettségi nélkül keres egy gyárban nettó 200.000-at.
2019. nov. 14. 10:17
15/18 anonim válasza:
Barátnőm minisztériumban dolgozik,38 éves, (diploma, nyelvtudás van), havi nettó 230. Igaz, most évvégén kapnak valami jutalmat. Meg van havi nettó 12eFt SZÉP kártya. Én nem mondanám soknak.
16/18 anonim válasza:
10-es vagyok. Hogy miért nem váltok?
Mert elmúltam 50 éves, van egy "problémás" gyerekem, aki mellett nem megoldható a 3 műszak és az sem, hogy hétvégén dolgozzam.
Nekem ez így heti 5 napra 8 órában megfelel attól függetlenül, hogy ennyi a fizetés.
Férjemmel ketten anyagilag valahogy megoldjuk. Szerencsére nincs hitelünk, nem ázunk, nem fázunk.
Valamit valamiért. Én ezt önként vállaltam, jobb állást adtam fel azért, hogy sokat tudjak "otthon" lenni, amikor a gyerekem is otthon van.
De nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy kinek mennyi a fizetése a közszférában. Maradjuk ennél, ne menjünk tovább. Csak megjegyzem, nem vagyok egyedül, van 1-2 kollégám, aki szintén ezen a bérszinten van 45-50 évesen.
17/18 anonim válasza:
Munkakörömhöz kellő diplomával, megyei kormányhivatal egy főosztályan nettó 146.000ft 1 év tapasztalattal.
18/18 anonim válasza:
eddig ahova hajlandóak voltak behívni (az is Budapest és nem Nyíregyháza, ahol eredetileg élek) bruttó 350.000 ft ajánlottak, aminek netes bérkalkulátor szerint 232.750 ft a nettója. Teljesen pályakezdő vagyok, igazságügyi igazgatási szervező diplomám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!