Budapesten, mennyit lehet keresni szerkezet lakatosként?
Figyelt kérdés
A barátnőm idén fog lediplomázni. És Budapesten már kapott egy szuper állásajánlatot és elfogadta. Úgyhogy szeretnék én is felköltözni és együtt bérelné k egy lakást. Viszont nem tudom mennyit tudnák Pesten keresni. Jelenleg megyeszékhelyen szerkezet lakatosként keresek heti 40 órában nettó 300 ezer körül. Szerkezet lakatos szakmám van érettségim és 3 év gyakorlatom. Kb mennyit lehet így keresni?2019. nov. 10. 12:58
1/6 anonim válasza:
"Jelenleg megyeszékhelyen szerkezet lakatosként keresek heti 40orába netto 300ezer körül."
Vidéken kapsz nettó 3-at akkor BP-n 350-370 lesz az.Annyival nyugodtan számolhatsz.
2/6 anonim válasza:
Miért nem tanultad meg helyesen leírni a szakmádat? Nehéz?
4/6 anonim válasza:
Pesten egyéni vállakozo legyél. E.V. Annyit kérsz amenyit nem szégyelsz. Megadják. Céges auto üzemanyag visszatérités + kutrol vett gázolaj számla.
5/6 Vortrekker válasza:
Asszem tavaly hallottam h az 1ik uzemben egy lakatos 570 nettot keres bejelentve, Pesten. Csak ugyesen 😁
6/6 anonim válasza:
Hallani, sok mindent lehet, kedves utolso. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!