Suzukiban mennyi a fizetés?
Figyelt kérdés
Mennyit lehet keresni a Suzukiban nettóban kb pótlékok meg ilyenek nélkül2019. nov. 8. 10:02
1/8 anonim válasza:
Milyen pozícióban? Operátor, japán tolmács, vagy vezérigazgató?
2/8 A kérdező kommentje:
Operátornak jelentkeztem de most csinálom a CNC szakmát és mondták hogy Esztergályosokat is keresnek . Gondolom az kicsit többet kap ,mint egy sima operátor
2019. nov. 8. 10:22
3/8 A kérdező kommentje:
Eddig Székesfehérváron voltam ott nettóban olyan 170 ezret kerestem egy gyárban és ahhoz képest érdekel , hogy több vagy kevesebb lenne ott a lové
2019. nov. 8. 10:26
4/8 anonim válasza:
Év elején kb. 160-170 körül volt, azóta volt egy jelentősebb emelés, tippre 190 körül lehet. Plusz jelenléti bónusz / túlóra.
Nem biztos, hogy pontos, ne vedd készpénznek, már nem ott dolgozom és akkor se fizikai voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2019. nov. 8. 11:39
6/8 anonim válasza:
Gyengén fizető cégnek számít az autóiparban.
A másik gond,hogy szakszervezet nincs, sőt meg sem tűrik.
7/8 anonim válasza:
Fillérb*szó japán mentalitású cég. A mérnököket és az operátorokat sem fizetik meg rendesen, hát még betanított munkásokat és az egyéb irodai papírtologatókat.
8/8 anonim válasza:
Betanított operátor, pótlékokkal, túlóra nélkül
Havi nettó 180-200
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!