Mennyit keres egy 20-30ezres magyar város főépítésze?
szerintem itt nálunk nincs is olyan
amúgy meg annyit, amennyit adnak neki
Nincs olyan konkrét munkakör, h főépítész. Szerintem ezt a főépítész címet a helyi média mondta rá. Ez olyan s.ggnyalós dolognak hangzik amúgy.
Azt tudom még elképzelni, h ilyen helyi építési vállalkozó és a városban az új építkezések nagy részét az ő cége csinálja. Ha úgy van, akkor elég sokat keres.
ő dönti el hogy a városkép szempontjából megépítheti e valaki a házát, hogy az ne ronthassa a város arculatát pl.
Vagy felelős a körműhálózat, infrastruktúra mérnöki fejlesztéseinek levezénylésével kapcsolatban, szakmai tanácsokat ad a városvezetésnek. látszólag jól él 30 millás kocsival jár...
50-60 ezres városban ismertek olyanokat akik a város infrastruktúrájával vagy lakás/épületállományával foglalkoztak ilyen téren.
Sztem szolgálati évektől függően 130-250 ezer lehet a bér. Diplomával. Nagyon max 300, de az nem ilyen kaliberű városban.
Közszférát a bértábláikkal együtt én elfelejteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!