Raiffeisen vagy OTP?

Figyelt kérdés
Bankszámlát akarok nyitni sima fizetés felvételre. Nem fogok online sem vásárolni. Melyik bankot ajánljátok és miért? Két bank között pro-kontra? Valakinek valami vélemény? Bármi jöhet.

2019. okt. 31. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Otp kedvezőbb, sokkal több az automata is az országban.
2019. okt. 31. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Raiffeisen Díjnullázó csomagot nézd meg. Ha az neked elég, akkor annál nincs jobb a piacon. Ha nem elég, akkor nézz mást. (a többi csomagjuk nem ilyen kedvező)

Raiffeisennél kedvesebb kiszolgálást sehol nem kapsz. OTP-nél bunkóbbat sem. Ha bírod kezelni a bunkókat, és szeretsz figyelni a felesleges számlázásokra, az OTP nem jelent majd gondot. Én ezekért hagytam őket ott.

Persze, sok az automata, ami "jó" ... volt valamikor a múlt évezredben. Ma már nem igazán van létjogosultsága a kp-nak, csak ha feketézni, vagy piacozni akarsz, még prostik is elfogadnak utalást és kártyát.

Ha kp-t akarsz felvenni, 150 000-ig mindegy milyen automatát választasz havi 2x. Ha ennél több kell, akkor sem ez a kettő a megoldás.

money.hu-n nézz szét. Sokat segíthet.

2019. okt. 31. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Van egy csomó összehasonlító portál, megmondod neki, h mit szeretnél, mennyi a fizetésed és kidobja.

Pl bankmonitor.hu

2019. okt. 31. 18:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Raiffeisen Díjnullázó csomagot megnéztem, úgy látom az már nem létezik, eltörölték.

Tippek jöhetnek még, másoknak is segíthet.

2019. okt. 31. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az kemény! Májusban még olyanom volt.
2019. okt. 31. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Felnőtt vagy, vagy 23 éven aluli? Ha utóbbi, akkor az OTP Junior számlacsomagot ajánlom, ingyenes számlavezetéssel, netbankkal és nyilatkozz a havi 150 ezer ft ingyenes készpénzfelvételről, ha még nem tetted meg.

Azt is vedd figyelembe, hogy melyik bankfiók van hozzád közelebb, ha esetleg mégis valami miatt be kellene menni a bankba, akkor ne kelljen utazgatni drága pénzen sok időt vesztve.

Értetlenül hallgatom az OTP = bunkók megjegyzést: több, mint 20 éve vagyok OTP -s, de ez idő alatt csak egyszer találkoztam mogorva ügyintézővel.

2019. nov. 1. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ösnek:

"A DíjNullázó Számla értékesítését a Bank 2019. július 22-től megszüntetette.

A Raiffeisen Bank az alábbi számlacsomagokat megszünteti:

Raiffeisen DíjNullázó Számlacsomag

Raiffeisen Aktivitás Számlacsomag

Raiffeisen Mindennapok Számlacsomag

Raiffeisen Lendület Számlacsomag

Raiffeisen Bázis Számlacsomag"

2019. nov. 1. 10:41
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
7-es hozzászólásomhoz: úgy nézem, az OTP ilyen szempontból is jobb: a Raiffeisen-nél számlacsomag kivezetésnél muszáj csomagot váltani, az OTP-nél nekem olyan számlacsomagom van, amit már vagy 3 éve kivezettek, de a meglévő ügyfeleket nem "piszkálják", maradt a csomag. 580 ft a számlavezetés és ezért annyit utalok (ingyen) , amennyit csak akarok.
2019. nov. 1. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Raiffeisen
2019. nov. 1. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Veszprémi és Móricz Zsigmond körtéri OTP-ben akkor még nem jártál....
2019. nov. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!