Raiffeisen vagy OTP?
Raiffeisen Díjnullázó csomagot nézd meg. Ha az neked elég, akkor annál nincs jobb a piacon. Ha nem elég, akkor nézz mást. (a többi csomagjuk nem ilyen kedvező)
Raiffeisennél kedvesebb kiszolgálást sehol nem kapsz. OTP-nél bunkóbbat sem. Ha bírod kezelni a bunkókat, és szeretsz figyelni a felesleges számlázásokra, az OTP nem jelent majd gondot. Én ezekért hagytam őket ott.
Persze, sok az automata, ami "jó" ... volt valamikor a múlt évezredben. Ma már nem igazán van létjogosultsága a kp-nak, csak ha feketézni, vagy piacozni akarsz, még prostik is elfogadnak utalást és kártyát.
Ha kp-t akarsz felvenni, 150 000-ig mindegy milyen automatát választasz havi 2x. Ha ennél több kell, akkor sem ez a kettő a megoldás.
money.hu-n nézz szét. Sokat segíthet.
Van egy csomó összehasonlító portál, megmondod neki, h mit szeretnél, mennyi a fizetésed és kidobja.
Pl bankmonitor.hu
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Raiffeisen Díjnullázó csomagot megnéztem, úgy látom az már nem létezik, eltörölték.
Tippek jöhetnek még, másoknak is segíthet.
Felnőtt vagy, vagy 23 éven aluli? Ha utóbbi, akkor az OTP Junior számlacsomagot ajánlom, ingyenes számlavezetéssel, netbankkal és nyilatkozz a havi 150 ezer ft ingyenes készpénzfelvételről, ha még nem tetted meg.
Azt is vedd figyelembe, hogy melyik bankfiók van hozzád közelebb, ha esetleg mégis valami miatt be kellene menni a bankba, akkor ne kelljen utazgatni drága pénzen sok időt vesztve.
Értetlenül hallgatom az OTP = bunkók megjegyzést: több, mint 20 éve vagyok OTP -s, de ez idő alatt csak egyszer találkoztam mogorva ügyintézővel.
5-ösnek:
"A DíjNullázó Számla értékesítését a Bank 2019. július 22-től megszüntetette.
A Raiffeisen Bank az alábbi számlacsomagokat megszünteti:
Raiffeisen DíjNullázó Számlacsomag
Raiffeisen Aktivitás Számlacsomag
Raiffeisen Mindennapok Számlacsomag
Raiffeisen Lendület Számlacsomag
Raiffeisen Bázis Számlacsomag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!