Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy mondjam el illedelmesen...

Hogy mondjam el illedelmesen hogy nem csinálom meg ingyen?

Figyelt kérdés
Zenéket csinálok és megkeresett egy ember hogy csinálna egy reggeli és esti motiváló beszédet, szeretné ha én raknám rá a hangját, és a zenét is én adnám, csupán azért hogy a leírásba leírja hogy én csináltam. Hogy mondjam el neki illedelmesen hogy ezt nem fogom ingyen megcsinálni? Nem kérnék sokat, egy beszéd 300 forint.

2019. okt. 29. 17:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha nem 17 éves lennél, simán mondanám hogy 70-80 eft, de inkább több. Így számodra gyakorlás, de azért foglalkozol vele, időt raksz bele, ő meg előbb van mert megcsinálod neki. 15-20 eft-ot nyugodtan elkérhetsz érte.
2019. okt. 30. 08:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"De te komolyan 45 perc melódat 300 ftra lőtted be? Ennyiért egy közmunkás a narancsrátga mellényét nem veszi fel."

De bizony felveszik azt a mellényt sokan ennyiért, sőt! A kézhez kapott nettó közmunkás bér (ha nem vezető és nem kell szakképzettség) nem egész 400 Ft/óra. A kérdező gondolom nem adózna.

Iszonyú kevés, valóban! Nem kötözködni akarok csak legyünk tisztában vele, hogy a közmunkások tényleg rettenetesen keveset keresnek.

2019. okt. 30. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!